Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan

Ordföranden har ordet..

När detta skrivs har vi övergått till vintertid. Det gäller vår P 1800 E också. Nyservad med ny motorolja, nya brytarspetsar och ny vattenpump står den i garaget och har ungefär samma tidsschema som den vanliga brunbjörnen dvs. kommer väl igång i mars igen.

Den gångna säsongen har varit mycket givande med träffar tillsammans med många trevliga P 1800-entusiaster. Jag säger nog inte för mycket om jag avslöjar att 2017 kommer att ge ännu fler möjligheter att delta i träffar.

Den medlemsenkät som klubben genomförde 2016 blev inte till stor hjälp vid prioriteringar etc. i verksamheten. 187 svar från ca 1500 medlemmar ger ingen vägledning. Men det är inte någonting att gräva ner sig för så här i efterhand utan det är bara att göra som idrottare brukar säga i TV-intervjuer dvs. “det är bara att köra” (obs. inget skämt)!

Det är med stor tillfredsställelse jag nu kan konstatera att klubbens hemsida är mycket snabb och att inloggningen efter lite trubbel fungerar igen. Hemsidan innehåller en teknisk guldgruva i forumet som jag hoppas att många har nytta av. Samtidigt har jag respekt för att många använder Facebook för snabba frågor och svar. Båda formerna liksom klubbtidningen har sin givna plats så länge medlemmarnas behov tillgodoses.

Vid sammanträde den 19 november kommer styrelsen att summera verksamheten det gångna året samt planera och budgetera för verksamheten under 2017. Vi får nog också kasta ett planeringsöga så långt fram som till 2019 då Svenska Volvo P 1800-klubben fyller 40 år.

Från styrelsen till er alla: “God Jul och Gott Nytt!”

Hans Hellersted, Ordförande

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.