Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan

Bilsport Performance & Custom Motor Show

Laddar Karta...

Datum/Tid:
30 Mar 2018 - 02 Apr 2018
Hela dagen

Plats: Elmia

Kategorier:

Större Träff där P1800-klubben deltar


P1800-klubben ställer ut även i år på Elmia under påskhelgen! I år blir det i en egen monter så reservera tid för ett besök på mässan och klubbmontern!

Varmt välkomna

Önskar Mats Skogsfors och Bo Torvestig

 

Påsken 2018 finns Motorhistoriska Riksförbundet för sjunde året i rad på plats i Nostalgia-hallen där MHRF medverkar med en egen monter och informerar om vår verksamhet. MHRF har också ett nära samarbete med arrangören när det gäller att forma innehållet i hallen. Vår målsättning är att skapa en mötesplats över generationsgränserna där den fordonshistoriska rörelsen synliggörs för entusiaster, allmänhet och beslutsfattare

Om mässan

Bilsport Performance & Custom Motor Show arrangeras av Förlags AB Albinsson & Sjöberg i samarbete med Elmia och är ett av de största årligen återkommande publikevenemangen i Sverige. Arrangemanget startade 1971 som en ren Custom Show i Jönköping och har idag växt till en mässa som innehåller allt inom fordonshobbyn. Under de fyra mässdagarna besöks mässan av mellan 70 000-80 000 besökare.

Mässan har fyra hallar
Motorhistoriska Riksförbundet och medlemsklubbarna finns i hall C, ”Nostalgia”. Hallen vänder sig till alla som har ett intresse för historiska fordon.

Övriga hallar:

Hall A vänder sig mot den yngre generationen som älskar nya prylar och trender. Här finns det allra senaste inom multimedia och biltillbehör.

Hall B vänder sig till entusiaster i alla åldrar som söker nya verktyg, delar och tillbehör. B-hallen bjuder även på premiärvisning av årets nyheter inom motorsport tillsammans med exklusiva sportvagnar, stylingbilar och häftiga prestandafordon.

Hall D innehåller mängder med premiärvisningar av muskelbilar, pickups och hot rods. I D-hallen finns även otroliga renoveringar av äldre klassiker.

Program:

Tidsprogrammet kommer att lanseras strax innan mässan i Påsk.

Mässans öppettider
Långfredag-påskdagen: kl. 10-18
Annandag påsk: kl. 10-16

Mer info på hemsidan HÄR

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.