Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan

Gotlandsträffen 2018

Datum/Tid:
16 jun 2018
Hela dagen

Plats: Gotland

Kategorier:

Träff för enbart P1800


Årets träff går i glasets och chokladens tecken…………

Kl 8.00 samlas vi vid Prinsessans Eugenies sommarresidens som ligger 5 km söder om Visby.  Frukosten är avklarad på egen hand innan samling.

I sedvanlig ordning så blir det en presentation av våra bilar och oss själva samt en genomgång av dagens program.

Kl. 8.45 åker vi mot Norrlanda genom pittoreska samhällen. I Norrlanda besöker vi ett glasbruk och där kommer det att hållas en intressant föreläsning för oss. Möjligheter att köpa något spännande bruks- eller konstföremål finns förstås.

Kl 11-11.30 kör vi vidare mot Bläse kalkbruksmuséum för att där inta en god lunch ca 12.30. En åktur med ”kalkbrukståget” avslutar besöket.

kl 14.30 åker vi söderut längs den västra kusten för att dricka en kopp kaffe på restaurangen intill Lummelundagrottan.

Gemensam middag

Kl 19.00 på Suderbys herrgård blir det en 2-rätters middag inkl. öl/vatten samt kaffe. Senare under kvällen hålls det en inspirerande föreläsning om ”chokladens historia” som avslutas med en chokladprovning  av olika sorters fin choklad. Priset för middagen blir 335 kr per person inkl öl/vatten och kaffe. Ett tillägg tillkommer för vin eller starköl.  Priset för föreläsningen och chokladen blir 40 kr per person.

Om man vill så finns det möjligheter att övernatta på Suderbys herrgård. Boka så snart som möjligt om intresse finns.  Telefon 0498-296030 eller info@suderbysherrgard.com

Gotlandsfärjan

Rabatterat pris på båten har vi lyckats med även i år. Boka er biljett på Destinations Gotlands hemsida. Ni behöver en kod för att få rabatt på båtpriset. Kontakta Martin Wallén så får ni en kod.

Anmälan:

Martin Wallén tel. 073-827 98 38 (gärna sms). eller mail; finchoklad@gmail.com

OBS! Sista anmälningsdag 6 juni.

VARMT VÄLKOMNA

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.