Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan

Gotlandsträffen 2017

Laddar Karta...

Datum/Tid:
10 Jun 2017
Hela dagen

Plats: Gotland

Kategorier:

Träff för enbart P1800


Samling i Fridhem som ligger 5 km söder om Visby (vid prinsessan Eugenies sommarresidens) kl 07.30. OBS! Frukosten bör vara avklarad på egen hand innan samling.

Efter en presentation av våra bilar och oss själva samt en genomgång av dagens program så åker vi mot dagens spännande utflyktsmål, Stora Karlsö. Vi åker mot Klintehamn kl 8.15 via mindre vägar med vacker natur runt omkring oss.

Båten mot Stora Karlsö från Klintehamn avgår kl 09.30 (ta gärna med ”oömma skor” och varma kläder).

När vi kommer till Stora Karlsö får vi en intressant rundvandring med en guide som berättar om flora och fauna, dessutom får vi troligtvis se både sillgrisslor och tordmular.

Därefter intar vi en god lunch på öns restaurang med en vidunderlig utsikt mot havet. För allt detta betalar ni 105 kr per person.

Båten avgår mot Klintehamn kl 15.00. Efter samling i Klintehamn så åker vi vidare mot ett pittoreskt café vid Tofta kyrka, där vi stannar en stund och dricker kaffe. Det finns också möjligheter att köpa något i presentbutiken.

Gemensam middag

Senare på kvällen kl 19.00, äter vi middag på pensionatet i Fridhem. Det blir en gemensam 2-rätters middag för 300 kr per person inkl. öl/vatten och kaffe. Det blir ett tillägg om man vill ha vin eller starköl.

På pensionatet finns det goda möjligheter för övernattning, boka i så fall så snart som möjligt på telefon: 0498-296 018 eller http://www.fridhemspensionat.se/

Båten till Gotland

Även detta år har vi lyckats att få ett rabatterat pris på båtbiljetten. Gå in på Destination Gotlands hemsida och boka er biljett. För att få rabatt på båtpriset så behövs det en kod.

Kontakta Martin Wallén så får ni en kod. Boka så snart ni kan. Fråga gärna båtpersonalen om en skyddad p-plats för era fina bilar (lastbilsdäck).

OBS! Sista anmälningsdag 1 juni.

Anmälan:

Martin Wallén  tel. 073-827 98 38 (sms) eller mail;

VARMT VÄLKOMNA

Kommentera

support
Behöver du lite hjälp?
Ja, tack! Öppna supportsidan!
Free High Quality Images Download Free Stock Images Download Free Images Free Stock Photos & Images Beautiful Free Stock Photos (CC0) Free stock photos