Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan

P1800träff på Sydsvenska Inlandet

Laddar Karta...

Datum/Tid:
09 Sep 2018
Hela dagen

Plats: Torpa Stenhus

Kategorier:

Lokala bilträff


Vi är fyra medlemmar i klubben som har det gemensamt att vi tycker det vore trevligt att ha en träff för oss med denna klassiker på ett rimligt avstånd.

Vägbeskrivning : Kommer man via Borås eller Ulricehamn på RV 40, kör ca.20 km till Dannike och följ sedan bruna skyltar “Torpa Stenhus”.
Kommer man RV 27 finns brun skylt vid infart mot Länghem. Följ sedan bruna skyltar mot Torpa Stenhus och kör förbi Hovfsnäs.

Kl. 09.30 – 10.00  samlas vi vid Torpa Stenhus och börjar med en fika. Några av Er är ju ganska långväga så en fika först borde smaka bra. Sedan en guidad rundvandring 1 timme. Torpa Stenhus blev riksbekant i samband med TV serien “Allt För Sverige” i höstas.

Efter Torpa, ca kl.12.30-13.00 kör vi ca. 3 mil på små, men bra asfalterade vägar till Glasets Hus i Limmared för Lunch.

Efter lunchen fortsätter vi ca.20 km till Bynanders Motormuseum i Svenljunga. Ett sevärt museum!

Kostnad för deltagande är 150 kr/person (subventionerat av klubben). Kan betalas vid ankomsten eller med Swish till 0707410327 samtidigt med anmälan.

Anmäl dig senast den 1 september till mats.skogsfors@gmail.com eller SMS /tel 070 7410 327 och glöm inte ange eventuella allergier eller om vegetariskt alternativ önskas. Ange även ditt medlemsnummer och namn på ev. medpassagerare samt biltyp och reg.nummer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.