Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan

Hjälp mig fylla de tomma sidorna!

Ännu ett nummer skall påbörjas!

Nu börjar det bli dags att sätta samman nästa nummer av vår medlemstidning och jag behöver DIN HJÄLP!

Sidorna är lite tomma ännu….

Nu är det dags att leta runt i gömmorna efter den där artikeln du började på för ett tag sedan. Kanske vill du berätta om hur långt ditt renoveringsprojekt har kommit. Eller tipsa om hur du kom på en lösning på ett problem du har haft? Kanske har du synpunkter på klubbens funktioner? Hör av dig!

Ta chansen att berätta vad du är med om förra sommaren! Skriv någon rad (du behöver INTE skriva en fyra sidors artikel om du inte vill eller har tid!). En vacker bild tillsammans med en kortare text om vad bilden förställer och var den är tagen tas tacksam emot!

Finns det många små snuttar från ett och samma tillfälle, skrivna av olika personer, så kan jag sätta samman ett kollage. Kanske har du DEN bilden som jag kan använda till omslaget? Eller spara och använda till nästa års almanacka?

Bifoga bilder

Viktigast är att du använder formuläret här under så att jag får något att arbeta med! Skriv in din text och klicka på  “Välj fil” för att bifoga din bild. Observera att du kan lämna flera bilder om du vill. Har du fler bilder än vad formuläret medger – skicka in i flera omgångar!

Arbetet med årets första nummer börjar nu och skall vara klart i mitten av februari….

2017 års matrikel

Nästa klubbmatrikel kommer att göras i digital form och kommer att kunna läsas på din dator här på hemsidan. Se därför till att du har uppdaterat dina adressuppgifter och om du har skaffat en bil sedan förra matrikeln så ber vi dig kontakta med dessa uppgifter.

Med varma (!) hälsningar,

Ulf Selstam, Redaktör mm…

Formulär för att skicka in material:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Rubrik

Passande kategori för din artikel:
Min BilReportageMek-tipsUpplevelseTräffarPersonerAnnat

Ange gärna ditt telefonnummer:

Din text (obligatoriskt)

Bild 1

Bild 2

Bild 3

Bild 4

support
Behöver du lite hjälp?
Ja, tack! Öppna supportsidan!
Free High Quality Images Download Free Stock Images Download Free Images Free Stock Photos & Images Beautiful Free Stock Photos (CC0) Free stock photos