Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan

Ordföranden har ordet….

God fortsättning på 2017!

Hoppas ni haft bra ledigheter trots den arbetsgivarvänliga förläggningen av jul och nyår men det jämnar ju ut sig i det långa loppet. Som pensionär har man det beviljat på många sätt och den som åtar sig ordförandeuppdrag får väl skylla sig själv! Jag brukar mest på skämt säga att jag saknar ett arbete dit man kan gå och vila sig.

I P1800-klubben är det mycket på gång. Träffkalendern på hemsidan ger en tydlig bild av att det blir många aktiviteter att välja mellan och delta i.

Speciellt spännande är att P1800-klubben tillsammans med flera andra Volvoklubbar ska delta på Elmiamässan i Jönköping i 14-17 april i år. Det har stora förutsättningar att bli bra marknadsföring av klubbarna och och vi önskar er som ställer upp all lycka till!
Min ambition är också att fler träffar ska genomföras i de norra delarna av landet och Härnösand/Hemsön med Raymond Persson som motor, Vännäsby med Conny Sjölund som motor och Södra Hälsingland är på gång och mer kommer, så totalt blir det större täckning i hela landet, vilket är ett rimligt krav från er medlemmar. Observera också den träff som kommer i Uppland den 11 juni.

Nu är det ju så att det blir inga träffar (eller andra aktiviteter) om inte några medlemmar engagerar sig lite extra och sätter igång och fixar. Det är det som är en av grundidéerna i en idéell verksamhet. Styrelsen finns då som rådgivare och påhejare etc.
Förbättringarna av hemsidan fortsätter. Webmaster Ulf har skrivit en utmärkt information om vad medlemskap i P 1800 klubben innebär och hur man blir medlem. Detta är en av flera åtgärder för att aktivera värvningsinsatserna. De av er som brukar läsa Classic Motor kommer att upptäcka mer inom kort.

Det är nog så att renovering/teknik tillsammans med träffar är det som de flesta medlemmar vill ägna sig åt (även om förra årets medlemsenkät på grund av få svar inte gav något faktastöd för det påståendet). Men i klubbens verksamhet behövs också medlemmar som vill ge sin tid till andra uppgifter.

Personer efterlyses

På hemsidan och i detta nummer av klubbtidningen efterlyser vi personer som vill jobba med hemsida och tidning. Styrelsen förväntar sig att hugade personer svarar!

Det finns också möjlighet att ta tag i/hjälpa till inom andra områden i klubbens verksamhet. Inte minst behöver vi medlemmar som till valberedningen Bo Eriksson och Rolf Sjöström aviserar intresse för kommande styrelsearbete!

På något längre sikt är det en fråga om klubbens fortlevnad att vi kan säkra tillräckligt engagemang. Nu blev jag helt plötsligt helt allvarlig och det var avsikten!

Hans Hellerstedt, Ordförande

Kommentera

support
Behöver du lite hjälp?
Ja, tack! Öppna supportsidan!
Free High Quality Images Download Free Stock Images Download Free Images Free Stock Photos & Images Beautiful Free Stock Photos (CC0) Free stock photos