Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan

Så här loggar du in

Du måste inte logga in

Observera att du INTE behöver logga in för att få tillgång till mycket av det material som finns på hemsidan. Enligt styrelsebeslut 2016 skall vissa sidor vara förbehållna betalande klubbmedlemmar. sådana sidor är t.ex. sidor rörande Teknik, kunna läsa klubbtidningarna, lägga in eller svara på en annons eller vara aktiv i klubbens forum. Här krävs registrering/inloggning samt behörighet som Klubbmedlem.

Logga in med Facebook

Inloggning måste göras om man vill svara på eller lägga in nya annonser och nyligen tog styrelsen beslutet att endast betalande klubbmedlemmar skall kunna läsa sidorna om Teknik samt läsa klubbens utgivna tidningar via hemsidan. Signalen är att vill du läsa våra tidningar så får du först bli medlem!

fb_icon_325x325Själva inloggningen har nu förenklats. Förutom att logga in med användarnamn och lösenord kan du numera både registrera dig och logga in med ditt Facebook-konto. Klicka bara på Facebooksymbolen.  Loggar du in på detta sätt behöver du inte lösa matematikuppgiften.

registrera

Klicka på bilden för att se den större

 

Har du inte tidigare registrerat dig som användare gör du detta genom att klicka på “Registrera”
Du får då se ett registreringsformulär (se bild).

  1. Välj själv det användarnamn du vill använda och skriv in detta.
  2. Skriv in din mailadress.
  3. Skriv in ditt för- och efternamn.
  4. Skriv in ditt medlemsnummer om du är betalande medlem för innevarande år. Annars lämna tomt.
  5. Lös räkneuppgiften (om du inte väljer att registrera dig med ditt Facebook-konto).
  6. Klicka slutligen på “Registrera”

Du måste klicka på länken

Ett mail kommer att skickas till den mailadress du har uppgett. I detta mail finns en länk som du måste klicka på, detta för att verifiera att din angivna mailadress är korrekt och fungerar.

verifieringNär du klickar på länken i det automatiskt utskickade mailet kommer du till hemsidan igen och du ser rutan enl bilden.

Du har tilldelats ett lösenord som är starkt men du kan ändra detta till vilket lösenord du vill. Se helst till att lösenordet du anger är “Starkt”. Klicka sedan på “Återställ lösenord” och du ser meddelandet enl bilden

 

 

 

Nu kan du logga in med ditt användarnamn och det lösenord du har fått eller valt själv genom att klicka på “Logga in”.

I den högra spalten ser du nu följande:

inloggad

Klicka på bilden för att se den större

Här ser du ditt namn, länk till din profil samt länk för att logga ut.

Första gången du loggar in som nyregistrerad bör du klicka på “Profil” för att komplettera dina personuppgifter (adress, telefon etc) Du kan även byta lösenordet här.

 

 

 

 

 

När du klickar på “Profil” ser du följande skärm:

panel

Klicka på bilden för att se den större

Från denna administrationspanel kommer du åt alla dina egna uppgifter, härifrån styr du även hanteringen av annonser om du lägger in sådana i systemet. Det är också här du raderar annonser du tidigare lagt in om dom inte längre är aktuella.

För att komma tillbaks till hemsidan igen klickar du på “Svenska Volvo P1800klubben” överst till vänster i panelen.

För att lämna hemsidan ber vi dig att klicka på “Logga ut”, detta för att du inte skall vara kvar i systemet som “Inloggad”

Glömt lösenordet?

Detta med säkerheten har ställt till det lite för en del medlemmar. Kommer man inte ihåg sitt lösenord och provar fem gånger utan att komma in blir man automatiskt “svartlistad”. Så, om du har glömt ditt lösenord så begär ett nytt i stället. Du kan alltid ändra det senare när du lyckats logga in.
Hemsidan är tyvärr hela tiden utsatt för attacker utifrån, totalt avvisas över trettio försök till intrång varje dag och vi har tvingats lägga in spärrar för flera olika länder som t.ex. Ukraina, Ryssland, Kina, Rumänien m.fl. Bevakningen av intrång sker hela tiden.

Förenklat menysystem

Arbete pågår nu kontinuerligt att förenkla meny­systemet så att det skall vara enklare att hitta det man söker efter. Så har t.ex. kontaktuppgifter till klubben och dess funktionärer lagts så att de enklare hittas. (Längst upp till höger i menyn under “KONTAKT”.

Klubbshoppen – en fristående sida!

Klubbshoppen är en fristående del av hemsidan beroende på att den är uppbyggd med ett annat program. Detta innebär tyvärr att du måste registrera dig som kund i shoppen när du vill handla klubbprylar. Även här finns funktionen “Glömt lösenordet” genom vilken du kan begära ett nytt om du har glömt bort ditt gamla. Observera att ditt användarnamn och lösenord för hemsidan INTE fungerar i shoppen.

Länk till registreringen:

Registrera dig

support
Behöver du lite hjälp?
Ja, tack! Öppna supportsidan!
Free High Quality Images Download Free Stock Images Download Free Images Free Stock Photos & Images Beautiful Free Stock Photos (CC0) Free stock photos