Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan

Seinfeld träffar Tina Fey

I femte avsnittet av “Comedians in cars getting coffee” träffar Jerry Seinfeld Tina Fey och mötet sker ståndsmässigt – i en Volvo P1800S.

Att Jerry Seinfeld älskar bilar är allmänt bekant. I en serie av TV-avsnitt möter Jerry olika personer som delar hans intresse av bilar.

tinap18001I det här klippet träffar han Tina Fey, kvinnan som medproducerar, skriver och medverkar i TV-serien 30 Rock, en situationskomedi löst baserad på hennes erfarenheter på Saturday Night Live. Under 2008 uppmärksammades hon inte minst för sina humoristiska tolkningar i Saturday Night Live av den republikanska Alaska-guvernören och vice-presidentskandidaten Sarah Palin. Detta bidrog till att Tina Fey  utsågs av Associated Press till “Entertainer of the Year” 2008.

Fey har belönats med flertalet Emmys, Golden Globes och SAG Awards. 2013 var hon programledare för Golden Globe Award tillsammans med Amy Poehler.

Förutom TV har Fey även medverkat i filmer som Mean Girls (till vilken hon även skrev manus), Baby Mama och En galen natt. 2011 gav hon ut den självbiografiska boken Bossypants.

Se avsnittet här under:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.