Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan

Styrelsen

Svenska Volvo P1800-klubbens styrelse 2016-2017

Hans HellerstedtOrdförande 

Hans Hellerstedt

 

Familj: fru Gunilla, två döttrar med familjer, två barnbarn Yrke etc: civilekonom, pensionerad skattedirektör Intressen etc: tid med familjen, hus och trädgård, åka P 1800 och PV 444, släktforskning, musik.

Tel: 0703-605 294

 

 

 

Annelie Ahlman,  Vice Ordförande, Ansvarig för Klubbshop och utskick till nya medlemmar

Anneli Ahlman

Jag bor i Furulund i Skåne med min man Ulf och tre Berner Sennen hundar.

Mitt arbete är på SLU, Alnarp där jag arbetar som BMA på ett forskningslab.

Vi har en röd Volvo P1800 som totalrenoverats. Förutom vår P1800 står också en Mustang, PV, Duett under renovering och en HD motorcykel i vårt garage.

 

 

Ellinor Jakobsson

Ellinor Jakobsson, Sekreterare

Född, uppvuxen och bosatt i Skövde.

Gift med Rolf, har 2 barn och 3 barnbarn.

Intressen: Åker P1800-cabriolet -65 (ombyggd av Rolf), familj o vänner, hus o trädgård, vår motorbåt Saltö 31, resor, teater mm.

Arbetar som kulturadministratör i Skövde, min arbetsplats är på Skövde Kulturhus.

 

Christin Hufvudsson, Kassör,  Ansv. för medlemsregistret

Christin Hufvudsson

 

Bor i Skövde med sin man Uno och två katter. Jag har en vit P 1800 S årsmodell 1964. Genom åren vi haft vår bil, har vi lärt känna många goa bilentusiaster. Vi har fått sett och uppleva många fina platser i vårt avlånga land.

Jag blev invald i styrelsen 2012 och ansvarar för medlemsregistret.

 

 

 

Christian Strömblad, Ledamot.

Christian Strömblad

 

 

 

 

 

 

 

Göran Olsson, Ledamot.

Göran Olsson

 

Göran som blev invald i styrelsen 2012, är Värmlänning sedan födseln och arbetar med besiktning av tryckkärl och pannor  samt utbildning för ett företag som heter Inspecta Sweden AB.  Blir det timmar över då är det garaget som gäller där finns tre äldre bilar varav en är en P1800 E som skall helrenoveras, är i dag i bruksskick. Göran tycker om att resa ut i världen, snickra mm. Görans sysselsättning i styrelsen är bl.a. att arbete med projekt.

 

 

Bo Torvestig, Ledamot, träffansvarig Sverige

Bo Torvestig

P1800 var min drömbil sedan ungdomen och 1996 förverkligades drömmen och en bil anskaffades, åtminstone ett projekt.

Plats fanns på gården för att inhysa bilen och att även kunna jobba med hopmonteringen, men tiden fanns ej vilket snart skulle visa sig. Ytterligare en P1800 köptes och den gång en körbar i gott skick.

Intresset för klubben tog form och mitt första uppdrag var som ansvarig för klubbshopen och strax därefter sekreterare i klubben. Verkat som klubbens ordförande under 8 år, en intressant och stimulerande tid mycket tack vare våra fantastiska medlemmar.

Under mitt aktiva arbetsliv har jag arbetat inom den elektriska branschen, – elautomation. Jag började som montör i min ungdom, fortsatte som konstruktör och avslutade mitt yrkesliv som VD för ett mindre företag.

 

Funktionärer:

Ulf Selstam, Redaktör

Ulf Selstam

 

Bor i Göteborg. Pensionär och har sysslat med media och IT sedan 1986. Har inte längre någon egen P1800 men älskar fortfarande att se och läsa om andras.

Ulf har varit Styrelseledamot och klubbtidningsredaktör mellan åren 2002-2013 och härefter enbart som redaktör . Hanterar även klubbens hemsida och hjälper Annelie med skötsel av klubbshoppen.

 

 

Kommentera

support
Behöver du lite hjälp?
Ja, tack! Öppna supportsidan!
Free High Quality Images Download Free Stock Images Download Free Images Free Stock Photos & Images Beautiful Free Stock Photos (CC0) Free stock photos