Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan

► Ordföranden har ordet ◄

Hej P1800-vänner!

Den senaste ordförandespalten avslutade jag med att vi skulle höras när det blir varmare tider. Sällan har väl en önskan uppfyllts med så mycket överskott än i år. Skönt i och för sig men inte helt bekvämt i alla situationer. Ibland önskar man AC men ventilationsrutor fungerar också mycket bra kombinerat med en väl fuktad handduk kring halsen.

Nåja, sommarträffen i Sarpsborg var en höjdare på alla sätt. Ett stort tack till Carl-Einar Kure och Dag Ingebriktsen för en synnerligen välplanerad och genomförd träff.

Ett par förändringar i styrelsen beslutades, Ellinor Jakobsson avgick och Lennart Savehed invaldes. Ett stort tack till Ellinor och ett välkommen till Lennart. Om styrelsens sammansättning totalt kan ni läsa på hemsidan. Jag har nu påbörjat mitt sista år i P 1800-klubbens styrelse och kommer vid nästa årsmöte att avgå efter att ha varit med i tio år.

Det är glädjande att tillströmningen av nya medlemmar fortsätter. Hittills i år har 70 nya medlemmar kommit till klubben. Per 30 juni hade vi 1455 medlemmar som betalat medlemsavgiften för 2018 men ett rätt stort antal som var medlemmar 2017 har inte betalat för 2018. Det kan ju finnas flera orsaker till detta, en att man inte vill vara medlem längre och en annan att man bara glömt att betala. Styrelsen skulle på ett enkelt sätt, dvs via e-post, vilja komma i kontakt med dem men det strandar på att många inte anmält e-postadress eller inte anmält ändrad e-postadress. Så här kommer en stark vädjan för att förenkla kommunikationen:

Du om ändrat e-postadress eller inte tidigare anmält e-postadress använd formuläret på hemsidan för att lämna korrekta uppgifter eller maila/skicka dessa till klubbens kassör Christin Hufvudsson som också är ansvarig för medlemsregistret eller till mig Hans Hellerstedt.

Som vanligt är ni också välkomna att lämna synpunkter och önskemål om hur klubbens verksamhet ska bedrivas / förändras. En idéell organisations verksamhet ska naturligen återspegla och tillgodose de önskemål som representerar medlemmarnas vilja. Jag och övriga styrelsen väntar!

I min familj har vi ett ofta upprepat skämt som lyder ”vi ses närmare jul” även om vi vet att vi kommer att ses redan nästa dag.
Så vi hörs närmare jul!

Hans Hellerstedt, Ordförande

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.