► Ordföranden har ordet

Ärade medlemmar!

Dags för klubbtidning nummer tre! När detta skrivs, den 29 augusti, har sommarträffen med årsstämma precis avslutas (Söderköping – Norrköping – Linköping) efter en helg med trevlig gemenskap och ett utmärkt program från träffansvariga PG Eklöf, Lars Gullqvist och Leif Gunnarsson samt deras medhjälpare & sponsorer, ett stort tack!

Vi fick även besök av klubbens grundare 1979 och förste ordförande: Bosse Lindén. PG hade ytterligare en överraskning som nästan ingen visste om: P1800 Cyan kom på besök!

Så skönt att vi äntligen kunde arrangera en större bilträff med besök även från Norge och Belgien, det märktes verkligen att det fanns ett uppdämt behov av att få träffas och få se varandras bilar igen.

Ulf Selstam – ny Hedersmedlem

Under årsstämman som var välbesökt valdes vår redaktör och webbansvarige sedan många år: Ulf Selstam till hedersmedlem.

På Volvo museum i Göteborg pågår sedan i juli en P1800 utställning med anledning av 60-års jubiléet som pågår till nyår, väl värt ett besök! Ett annat jubileum har vi också att fira, i augusti 1971 presenterades 1800ES som nu alltså fyller 50 år.

Bokprojektet har nu lämnats iväg för sista layoutarbetet inför tryckning, så om allt går som planerat blir trilogin redo att ges ut under jubileumsåret.

Under juli kom fler och fler bilträffar igång över hela landet efter två års väntan, själv besökte jag Nyköpings hamnträffar, Djulöträffarna i Katrineholm och Ulva kvarn norr om Uppsala.

Nästa år hoppas vi att de riktigt stora träffarna med marknader som tex Eskilstuna Veteranmarknad äntligen kan komma igång igen nu när vaccinationsgraden har ökat.

Min egen 1800ES-73 hann tyvärr inte blir klar i tid till träffen, när jag rengjorde motorn inför återmontering upptäcktes att kamaxellagren mm måste bytas, men förhoppningsvis kan startförsök ske senare under året efter att varit nedplockad sedan början av 1990-talet.

Med vänliga P1800 hälsningar

Lennart Savehed

Kommentera

OBS!!!
Nästa års almanacka är i fara!!
Klicka HÄR för mer info...

 

Ett oförsvarbart fel uppstod vid utskriften av inbetalningskortet som medföljde nr 4. Beloppet som angavs var 300:- men skulle givetvis vara 350:-!!!! Genom detta saknar klubben över 30 000:- i kassan vilket motsvarar kostnaden för nästa års almanacka!

 

För dig som redan har betalt 300:- är klubben enormt tacksam om du kunde komplettera din betalning med 50:- eller mer om du vill hjälpa klubben ytterligare.

 

Enklast gör du detta genom att trycka på knappen nedan....

 

OBS! Var noga med att ange ditt medlemsnummer korrekt vid utcheckningen!

 

Betala via klubbshoppen

Du kan även välja att betala på något av dessa sätt:

1: Sätt in 50:- på klubbens Plusgiro: 47 13 56 - 6.

2: Sätt in 50:- Bankgiro 5307-8416 

Gör detta omgående så gör du klubben en STOR tjänst

 

GLÖM INTE ATT ANGE DITT
MEDLEMSNUMMER!