GOTLANDSTRÄFFEN 13 JUNI

Karta Otillgänglig

Datum/Tid:
13 jun 2021
Hela dagen

Kategorier:

Träff för enbart P1800


GOTLANDSTRÄFFEN 2021

Kom och besök vackra Gotland. Under medeltiden var det en livlig handel på ön, framförallt i Visby. Nuvarande Almedalen var då en betydelsefull hamn för de inkommande skeppen som var lastade med dyrbara varor. Många spår från denna tid finns ännu kvar att beskåda.

08.30

Vi samlas vid prinsessan Eugenies sommarresidens som är en riktig idyll 5 km söder om Visby. Denna plats är verkligen rogivande och ett idealiskt ställe att sammanstråla med våra kära klenoder.

Efter en presentation av våra bilar så väntar den stundande kortegen där vi styr mot nya spännande mål.

Vi rullar iväg österut mot ett pittoreskt café som har utsökta bakverk till den efterlängtade kaffekoppen. Här finns även hantverk och en del annat att förkovra sig i. Fikastunden avslutas med en klurig frågesport-runda om bilhistoria.

Våra ”sportvagnar” fortsätter färden mot östkusten via kurviga och natursköna vägar. Nära havet besöker vi en lunchrestaurang med smak av Mexico.

Mätta och belåtna vrider vi om startnyckeln och lyssnar på det dova ljudet från motorn och känner harmoni. Vi glider iväg mot ett gårdsmuseum beläget mitt på ön. Ägaren tar emot oss för en intressant rundvandring genom olika miljöer.

Därefter en stilla paus inför den stundande middagen……………

GEMENSAM MIDDAG
Kl. 19 samlas vi i Djupvik hotell som ligger vid västkusten med en härlig utsikt över Karlsöarna. En 3-rätters middag stundar inför kvällen. Priset för middagen är 495 kr per person exklusive dryck och detta betalar vi själva.

Om du vill boka boende hos de så sker kontakten genom mail: info@djupvikhotel.com eller tel. 0498-244272.

FÄRJAN1
I sedvanlig ordning har vi fått rabatt på båtbiljetterna, väldigt generöst vill jag tillägga efter så många år. Rabattsatsen är beroende på vilken avgång man väljer. För att erhålla denna fördel så behöver ni en kod.

Kontakta Martin Wallen:
073-827 98 38 (helst sms) eller mejla: finchoklad@gmail.com

OBS! Sista anmälningsdag 1 juni

VARMT VÄLKOMNA TILL DENNA UNDERBARA TRÄFF

Karta:

Kommentera