Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan

► Nytt på hemsidan ◄

Under denna rubrik skall jag försöka hålla alla underrättade om vad som händer bakom kulisserna här på hemsidan: uppdateringar, ändringar, nyheter mm.

Bättre säkerhet

Här är alla länder som blockeras…

Totalt har vi i skrivande stund tvingats blockera 105,318 besökare från hemsidan men dessutom 130,055  från den administrativa inloggningssidan. Detta sker automatiskt med hänsyn till de länder varifrån de flesta inbrytningsförsök kommer från.  Se bilden här

Vi har därför tvingats att alla nya registrering måste godkännas innan de “släpps in” som registrerade användare på hemsida/forum vilket innebär rätt mycket extraarbete men med rätt gott resultat numera. Nackdelen är att seriösa besökare tvingas vänta lite på att få sin registrering godkänd.

Vilka är det då som försöker komma in på sidan? Ja, ofta är det s.k. bots, automatiskt genererade personer med falska mailadresser som styrs av program som utformats för detta. Många illvilliga individer försöker också hitta vägar in i programvaran för att kunna utnyttja denna för egna syften som t.ex. skicka ut SPAM-mail via klubbens server. Det är hela tiden ett krig som pågår!

Enklare inloggning/registrering

På mångas begäran har jag försökt förenkla såväl registrerings- som inloggningsprocessen. Denna länk tar dig direkt till ett registreringsformulär som är enkelt att fylla i. När du sedan skickar in detta får jag meddelande om att du vill bli registrerad och efter en kontroll får du status som “Registrerad användare” och ett mail skickas till dig om detta tillsammans med dina inloggningsuppgifter. Vill du sedan byta lösenord gör du detta i din administrationspanel efter det att du har loggat in första gången.

Aktuell medlemsmatrikel

När jag hittar en av användarnas mailadresser lägger jag in denna i matrikeln som uppdateras minst en gång per månad (ibland oftare). Skulle du inte vilja ha din mailadress publicerad och synlig för andra klubbmedlemmar är det bara att meddela mig detta via denna sida.

Senaste matrikeln är uppdaterad per den 31 juli, 2017.

Nedräkningen tickar på…

Du vet väl att klubben fyller 40 år 1919. En nedräknare finns på första sidan och nu även här:


Widget not in any sidebars
Har du några tips eller önskemål om hur vi skall fira detta evenemang? Hör av dig till Ordf. HÄR

Denna sida kommer att uppdateras då och då och läggas överst i tidslinjen

/Ulf Selstam

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.