Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan
Foto Per Bengtsson

Ordförandebrev, februari 2018

Hej och god fortsättning på 2018!

Ja då har det gått som vanligt, det vill säga jul- och nyårshelgerna och januari har snabbt swishat iväg ut i cyberrymden dock utan IT-hjälpmedel. Hoppas ni alla haft det bra under tiden. Jag ser ju i diverse media att många garageaktiviteter pågår och förundras över all teknisk kompetens och allt engagemang som finns runt P1800 bilen. Jag tror det är rätt unikt men glädjande att en bilmodell (förenklat uttryckt) kan vara så i fokus.

Om jag tittar bakåt på 2017 känns det som klubbens verksamhet varit bra. Vi kan välkomna 114 nya medlemmar och hoppas att dom ska trivas hos oss, hitta träffmöjligheter med trevliga personkontakter och få den tekniska support dom behöver.

Vi ska fortsätta att satsa på synlighet vid träffar och då bland annat vid Elmiamässan i Påsk.
Klubbtidning nr 2 kommer att innehålla en bred redovisning av planerade träffar under 2018. Det är bara att pricka av och anmäla sig. Klubben bidrar fortfarande med upptill 250 kronor per person vid P1800-träffar med syftet att främja lokal träffverksamhet.Det innebär inga konstigheter att ordna en lokal P1800-träff om du vill göra det i din hemtrakt men känner osäkerhet hur det kan gå till är du välkommen att kontakta klubbens träffsamordnare eller undertecknad för support.

Planeringen för firandet av Svenska Volvo P 1800-klubbens 40-årsjubiléum 2019 är redan i full gång. Dessförinnan kommer vi att ses vid sommarträffen i norska Sarpsborg 2018.

Ett av de första uppdrag jag hade i klubben var att tillsammans med Bo Eriksson och Kenneth Collander planera och genomföra 30-årsjubiléumet 2009. Kenneth utsatte mig för ett praktfullt practikal joke då han dagen före träffstarten ringde mig och sa att ett av de bokade övernattningsställena hade brunnit ner under natten (vilket det naturligtvis inte hade). Jag överlevde chocken men funderar fortfarande på revansch fast jag får väl vara lite försiktig eftersom han nu är hedersmedlem och dessa kräver en viss respekt och växer ju inte på träd.
Ja mycket roligt kan man uppleva som medlem i P 1800-klubben. Skriv gärna och berätta! Det tänker jag göra.

Bästa hälsningar!

Hans Hellerstedt, Ordförande

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.