Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan

Ordföranden har ordet….

Nu står den och stampar igen eller rättare sagt tar ett steg fram och ett tillbaka. Jag menar våren förstås men det är nog bra om den inte tar för stora steg för då ökar risken för bakslag.

Ett vårtecken är att vi fått vår röda P1800 E av 1970 års modell godkänd av Bilprovningen utan antydan till anmärkning. Det känns tryggt inför stundande åk- och träffsäsong att den åtminstone nu är trafiksäker. Hur de nya (slopade?) besiktningskraven för bilar äldre än femtio år kommer att vara utformade är inte helt fastställt än men jag kommer nog att göra frivilliga besiktningar för säkerhets skull.

Ni kanske läste i förra numret av klubbtidningen att vi fått femtio nya medlemmar sedan senaste rapporteringen före jul. Mycket bra utveckling på gång och ett mål formulerat ”minst 1800” verkar vara rimligt. Obs. ni som var medlemmar 2016 men inte betalat (eller glömt  att betala) för 2017 har fortfarande möjligheten att hålla liv i medlemskapet.

Nu är anmälan till sommarträffen 2017 fixad och logi bokad. All information om anmälan till träffen finns både HÄR och i klubbtidningen. Hoppas vi ses vid något träfftillfälle i sommar!

Hans Hellerstedt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.