Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan
Foto Per Bengtsson

Ordföranden har ordet, juli 2017

Tack Per, Karin, Roland, Inger och PG för att ni ordnade en så fin sommarträff! Allt fungerade perfekt, utomordentligt väl planerat och genomfört. En fråga: hur kunde ni fixa SMHI som sponsor? Ni kan väl dela med er till alla andra träffarrangörer!

Tack också till alla deltagare i sommarträffen. Det blev många fina möten mellan medlemmar som ger en extra dimension till medlemskapet. Ett utförligt träffreportage kommer snart på hemsidan HÄR och i nästa nummer av klubbtidningen. Sommarträffen 2018 kommer att förläggas till Norge närmare bestämt till Sarpsborg och med utflyktsmål i Oslo.

I samband med sommarträffen genomfördes i vanlig ordning klubbens årsstämma. Bland raden av beslut vill jag nämna några i detta sammanhang. Två nya medlemmar valdes in i styrelsen: Ulf Selstam och Leif Hedström. Vår redaktör och webmaster Ulf har tidigare varit styrelsemedlem och återkommer nu. Leif Hedström är sedan många år medlem i klubben och har stor erfarenhet och kompetens i tekniska frågor. Ulf och Leif hälsas hjärtligt välkomna till styrelsen.

Två medlemmar lämnar styrelsen: Bo Torvestig på egen begäran och Göran Olsson som avsagt sig omval. Vi tackar Bo och Göran för deras arbete i styrelsen. Bo Torvestig kommer även fortsättningsvis att vara samordnare av träffverksamheten i klubben. Ett mycket viktigt uppdrag för klubbens fortsatta utveckling. Den nya styrelsen kommer inom kort att presenteras på hemsidan.

Nya hedersmedlemmar

Slutligen en av höjdpunkterna vi årsmötet: Mats Eriksson och Kenneth Collander, klubbens historiska forskare och passionerade beskrivare av P 1800-bilens utveckling från idé, till prototyp och produktion, valdes till hedersmedlemmar i Svenska Volvo P 1800-klubben. Djup bugning för era insatser!

Med tillönskan om en fortsatt riktigt skön sommar!

Hans Hellerstedt
Ordförande

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.