Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan

Ordföranden har ordet:

Vallonbruken runt aug 2014 045-1Som ny ordförande i Svenska Volvo P1800-klubben vill jag inledningsvis tacka alla medlemmar för förtroendet. Jag vill också en gång tacka Bo Torvesig för hans arbetsinsats i klubbens styrelse under 10 års tid och nästan lika lång tid som ordförande, det blir en stor utmaning för mig att axla en sådan insats. Bos arbete för klubben uppskattas till den grad att han under årets föreningsstämma valdes till hedersmedlem i klubben.

Tyvärr hade jag ej möjlighet att närvara på klubbens sommarträff med föreningsstämma i Sunne. Enligt flera medlemmars uttalanden var träffen en mycket lyckad och trevlig tillställning, tyvärr behövdes paraplyet användas en del. Tack så mycket för ett fint arrangemang, Göran med familj.

Under föreningsstämman valdes Torbjörn Nekter från Stockholm, in som ny ledamot i klubbens styrelse, välkommen Torbjörn!

Här kommer en kort presentation av mig. Jag är 53 år ”ung”, bor i Knivsta som ligger mellan Uppsala och Arlanda, har två barn vilka är 24 och 23 år gamla. Jobbar på Swedavia AB på Arlanda med bl.a. miljörelaterade VA frågor. På fritiden gillar jag att hålla på med trädgårdsarbete, veteranbilar och motorcyklar. Har ca 18 veteranbilar och två motorcyklar. Är också väldigt historieintresserad håller bl. a på med lite släktforskning och största intresset är förstås att forska kring Volvo P1800 bilens uppkomst och utveckling.

På fritiden är jag också en aktiv föreningsmänniska, är Ordförande i den bostadsrättsförening jag bor i vilken består av 130 radhus, vidare är jag suppleant i SVIS styrelse.

Jag köpte min första Volvo P1800 1996 och 1999 gick jag med P1800 klubben, 2004 blev jag tillfrågad om jag ville vara suppleant i SVIS styrelse, vilket jag tackade ja till. Redan vid nästa styrelsemöte som P1800-klubben hade blev jag inbjuden som adjungerad.

Vid årsstämman 2004 blev jag invald i P1800 klubbens styrelse som ledamot och något år senare blev jag vald till vice ordförande. I klubben arbetar jag bl.a. med försäkringar och klubbens arkiv.

För tillfället håller jag på att återställa min P1800 med chassi nr 2 efter stöldskadan. Har inte fått den rätta känslan förrän nu. Inbrottet och framför allt stölden av bilen tog väldigt hårt känslomässigt. Tändningslåset skall bytas, jag har fått tag på ett av tidigt utförande med nycklar. En ordentlig rengöring behövs också, av någon anledning har förövarna kletat blod på sätena och i motorutrymmet. Är den fint väder är min ambition att köra bilen på träffen ” Vallonbruken runt”, som går av stapeln i Norduppland.
Ha en fortsatt fin sensommar och höst!

mats_namnteckning

 

 

Mats Eriksson, Ordförande

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.