Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan

Träffsäsongen börjar!

Har ni tittat i träffkalendern nyligen? Årets träffar startar redan i april med Elmiamässan.

Det är premiär för vårt deltagande vid Elmia och vi ser fram mot påskdagarna i Jönköping. Det är Mats Skogsfors som svarar för vår del av montern som vi delar med övriga märkesklubbar i Volvofamiljen. Gör ett besök på mässan och besök vår monter!

Fyra träffar i Norrland är inbokade med start i Härnösand i maj, följt av Vännäs och Olofsfors i juni och som avslutning Hälsingeträffen i augusti.

Vår Sommarträff blir i år i Nyköping och anmälningsblankett finns i tidningen och på hemsidan och anmäl er snarast och senast sista maj för att kunna garantera plats.

Årets träffverksamhet avslutas med Inlandsträffen den 10 september.

Men än är det inte försent att ordna ytterligare träffar i sommar, hör av er om era tankar!

Nästa års sommarträff

Redan nu pågår planeringen för 2018 års Sommarträff och den träffen kommer att äga rum i vårt grannland Norge på en plats som heter Sarpsborg och ligger strax utanför Oslo.

Det är våra medlemmar i Norge som arrangerar träffen under ledning av Carl-Einar Cure.

Carl-Einar är en trogen gäst på våra Sommarträffar här i Sverige och vi är glada över att han tar sig an Sommarträffen i sitt hemland, det blir mycket spännande, vi ser verkligen fram mot den träffen och information kommer under hösten.

Klubben fyller 40 år!

År 2019 är det jubileumsdags, klubben fyller 40 år och det kommer vi att uppmärksamma på olika sätt och där Sommarträffen är en viktig del i det. Någon plats där vi ska ha träffen är inte bestämt, så jag ber er fundera på om det är en träff som ni vill arrangera. Vi är intresserade av att få förslag på platser och arrangemang. Skriv några rader eller ring mig eller vår ordförande Hans och berätta om era idéer!

Hoppas vi ses i sommar!

Hälsningar

Bo, bo@torvestig.se. 070-5909484

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.