Dags att börja planera in sommaren!

Även om det fortfarande är mer eller mindre vinter i Sverige nu börjar det bli dags att börja planera sommarens alla aktiviteter.

Ny möjlighet för alla att skapa Träffar!

Nytt för i år är att alla registrerade användare på vår hemsida kan lägga in träffar – såväl små lokala som större rikstäckande. Du som undrar om det kan finnas intresse av att delta i en mindre lokal bilträff i närheten där du bor – ta och undersök detta genom att lägga in en blänkare. Du vet väl att du kan ansöka om träffbidrag från klubben?

event1

Klicka på ”Kontrollpanel” för att lägga in en träff

Att lägga in ett arrangemang i vår träffkalender är mycket enkelt! När du är inloggad klickar du på ”Kontrollpanel” som du ser i spalten till höger under Inloggning.

Nu tas du till din adminstrativa sida där du bl.a. kan lägga in annonser, ändra dina profiluppgifter mm.

event2Du ser även valet: ”Evenemang” i listen till vänster. Klicka på ”Lägg till ny” och du hamnar på en sida med ett formulär som du kan börja fylla i med de uppgifter som behövs. Börja med namnet på din träff, datum och tid och sedan var träffen skall äga rum. (Det finns några fält emellan med dessa kan du hoppa över).

Den stora finessen är att om du skriver in adressen och orten så visas en karta intill. Denna kan sedan alla intresserade ha god hjälp av när de skall ta sig till din träff.

Beskriv sedan utförligt vad din planerade träff avser och lägg in alla annan information du vill ge dina blivande besökare. Har du någon bild från tidigare evenemang så kan du ladda upp den och du kan även lägga in en länk till din hemsida om du har en sådan för att ge besökare mer information.

event3Högst upp i högerspalten kan du ange vilken status din träff skall ha: Utkast (syns inte för andra ännu), om träffen är Privat (synlig bara för inloggade användare) eller om den är till för alla som är intresserade.

Du kan även ange om detta är ett återkommande evenemang, t.ex. varje tisdag,  varje månad eller vid specifika dagar framöver.

Under ”Kontaktperson” letar du fram ditt eget namn och efter detta kryssar du i lämpliga tillval för träffen. Genom att slå på anmälningsmöjligheten kan du låta andra  registrera sig som intresserade och du kan t.o.m. ta ut en anmälningsavgift i förskott om du så önskar. Tänk på, i så fall, att dessa pengar går till Klubben först  och betalas ut till dig i efterhand.

Till sist: Längst ner i högerspalten anger du vilken typ av träff du avser att ha: Lokal bilträff, ren P1800-träff eller annan.

Glöm inte att klicka på ”Spara” längst ner på sidan när du är klar. Efter det att du har dubbelkontrollerat alla fakta och sett hur din träffannons ser ut markera du träffen som antingen ”För alla” eller ”Privat” och klickar återigen på ”Spara” längst ner på sidan.

Nu kan du bara vänta på att få alla intresseanmälningar direkt till din mail. Lycka till!

Klubbens officiella Träffpolicy hittar du HÄR

Kommentera