Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan

Eskilstuna Veterandag 26 augusti 2017.

En lyckad P1800-dag!

Dagen börjar tidigt när man svarar för en så stor dag för vår klubb. Redan 5.30 så var jag på plats i morgondimman och soluppgången och då var jag ganska ensam på det stora fältet frånsett alla marknadssäljare som kom redan på lördagseftermiddagen.

Tält och shopartiklar kom snart på plats och allt var klart när den första bilen rullade in.

Även mina hjälpredor under dagen anlände i god tid, det var Leif Hedström, Peter Akej och Jari Aunala som gjorde att dagen flöt på smidigt och vi kunde ta hand om alla besökare.

I år hade vi en egen plats för vår klubb och den blev under dagen helt fylld av P1800-bilar, totalt var vi 26 st bilar vilket var det största antal vi varit i Eskilstuna, frånsett då vi var inbjudna att ställa ut i Hangaren för två år sedan.

Det blev en gemytlig dag med mycket bilprat och umgänge med medlemmarna. Automobilhistoriska Klubbens Eskilstuna-sektion bjöd på underhållning under dagen med konstflygning i den högre skolan av svenska mästaren i konstflyg, modellflyguppvisning och helikoptrar i formationsflygning av Armén.

Vi fick också besök av redaktören för TV-serien Bil & Båttokig, Bobo Ericzén, som kom i sin uppgraderade P1800 vilket väckte stort intresse och många frågor till Bobo.

När dagen började närma sitt slut så lämnade bilarna vår uppställningsplats och det blev dags att packa ihop tält och shopartiklar för denna gång.

Det blev en mycket lyckad dag för oss i det soliga vädret och vi kunde notera tre st nya medlemmar samt försäljning av klubbartiklar.

Tack alla ni som kom i er bilar och på återseende nästa år!

Text och foto: Bo Torvestig

Fler bilder:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.