Gotlandsträffen 2016

Andra helgen i juni närmade sig med stormsteg. Det var dags att packa vår röda P1800 för Gotlandsträffen. Färden gick klockrent genom skogarna i Småland och framme i Oskarshamn såg vi plötsligt i backspegeln två P1800. Det var Annelie Hansson med dotter och vänner. Liksom vi passade de på att ta en dag extra på denna vackra ö

Efter sedvanlig presentation och genomgång av dagens program startade vi bilarna och begav längs kusten till Krusmyntagården. Efter inköp av lite goda kryddor var vi klara för vidare färd mot Hesselby i Dalhems socken och veterantåget. Först intog vi en helt gudomlig lunch och mätta och belåtna var vi åter redo för färden mot Roma

I Tule gjorde vi ett kort stopp och fick information om Gotlands järnvägshistoria.

Gemensam middag hade vi på Toftagården och efter utdelning av handmålad mugg med motiv av ringmuren meddelade Ingmar med klump i rösten att det inte blir någon fortsättning av träffar från Gotlandsgänget.

Vi vill alla tacka Gotlandsgänget som under åren gjort att vi har fått se så mycket av ön. Våra fina bilar tog oss hit men ni Gotlänningar har haft förmågan att knyta oss tillsammans som en enda stor familj.
Återigen ett stort tack och bli inte förvånade om ni andra helgen i juni hör det härliga ljudet av P1800 bilar som inte kan hålla sig därifrån.

Annelie Ahlman
Foto Leif Hedström och Annelie Ahlman

(Hela artikeln och fler bilder presenteras i klubbtidningen nr 3 i september)

Kommentera