Gotlandsträffens planeringsgrupp tar avsked….

P1020838

Gotlandsträffen firade 25 år 2014

Stort tack!

Vår planeringsgrupp på Gotland tackar för sig.

Den just nu (igår) genomförda Gotlandsträffen blir den sista som sittande planeringsgrupp kommer att ansvara för.

Var sak har sin tid och vi känner att det, efter 23 år, är dags att stiga av och släppa in nya, friska krafter som förhoppningsvis kan föra Gotlandsträffen vidare mot nya mål med nya grepp.

Det har dock inte varit något lätt beslut att ta. Träffarna och planeringsarbetet kring dessa har skänkt oss så otroligt mycket glädje och fina minnen.

Ni i styrelsen och alla deltagarna
Det har varit 23 år av glädje! Vi har njutit av varenda minut. Det har vi er i styrelsen under åren att tacka för. Ni har verkligen stöttat oss både mentalt och ekonomiskt. Utan er hade vi inte fixat träffarna! Tack!
Jag har sagt många gånger att det är alla ni deltagare som gör träffarna trivsamma. Lönen för all planeringsmöda har varit tacksamma deltagare och de positiva artiklar som har skrivitsi medlemstidningen om de genomförda träffarna.Stort tack för det!

Känns konstigt
Vi kanske kommer att få abstinensbesvär framöver av att inte sätta igång den årliga planeringsprocess som vi har varit vana med. Man får väl göra nåt ”blindprogram” under de närmaste kommande åren bara för att stilla sig lite.

”Vi har ju faktiskt hunnit med en del”
Under middagen på träffen i år satt vi i planeringsgruppen och mindes tillbaka på alla glada och trevliga saker som har hänt under åren. Bo Torvestigs underbara minnesskrift om Gotlandsträffen har hjälpt oss att komma ihåg vad mycket vi har hunnit med. Tack så mycket för den skriften, Bo!
Det mesta under träffarna har ju gått vägen men vi i gruppen har också pratat om vissa saker som vi skulle ha kunnat gjort bättre.

Andra minnen kommer också för oss. En del småmekande har det varit med bilarna under träffarna. (Lossnade växelspakar och ånglås i bränslesystemet för att nämna några) Det har ändå hänt förvånansvärt lite med tanke på hur gamla våra fina bilar faktiskt är.

Ingemar Danielsson - en av eldsjälarna bakom Gotlandsträffen. Foto: Leif Hedström

Ingmar Danielsson – en av eldsjälarna bakom Gotlandsträffen. Foto: Leif Hedström

Auf Wiedersehen
Jag vill personligen varmt tacka för allt ni givit mig under åren! (Nu droppar det tårar på tangenterna). Vi ses och hörs igen fast på ett annat sätt.

Med hjärtlig hälsning

Ingmar Danielsson

Bilden överst är från Gotlandsträffen 11 juni 2016. Museijärnvägen Dalhem- Roma.

 

Ett stort tack för en imponerande insats för Svenska Volvo P 1800-klubbens verksamhet! Fortsatta träffar kan också påräkna stöd från klubben.

Trevlig sommar med många sköna turer!

/Hans Hellerstedt

Ett stort tack själva, Ingmar och alla i planeringsgruppen!
Efter en mycket trevlig dag, blev det nästan lite overkligt att höra att det var den sista träffen på Gotland!
Men det är kanske så att allt har sin tid, och det diskuterades hej vilt om att detta måste fortsätta, på något sätt.
Vid vårt bord pratades det om en tur till Stora Karlsö nästa år. Vem vet?

Återigen, stort tack!
Erik och Marie

Kommentera