Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan

P1800 i racingspel

Känner du för att köra en P1800 på Nürburgring? Nu har du chansen – fast bara på din dator!

ÅTER TILL DAYS OF THUNDER
Motorsportens gyllene ålder har återvänt. Upplev en av världens mest spännande racing serier i GT LEGENDS, inklusive de legendariska touring bilarna från 60- och 70-talet. Samla mer än 90 ursprungliga FIA GTC-TC lags fordon och demonstrera din körförmåga på äkta Europeiska körbanor.

simbinGT Legends tillkännagavs och presenterades för media på sommaren 2005 av företaget Simbin Studios, med en respons som var överväldigande. Den enda oron som uttrycktes av media på plats vid den tidpunkten var att de redan svepts bort av GTR tidigare, och nu ville de värdera GT Legends ännu högre!

GT Legends håller den verkliga körupplevelsen från GTR och tar spelandet till en helt ny nivå med karriärläge. Njut av historiska GT bilar med fordon som Ford Mustang, Shelby Cobra, Corvette, Jaguar, Lotus, TVR och andra godsaker från 60- och 70-talet.

Nyligen har Volvo P1800 lagts till den långa raden av bilmodeller man kan köra med i spelet. Här är några bilder.

Hyfsat snygg återgivning av interiören

Vacker bil - även i ett spel!        GT Legend - kul bilspel

 

Vill du ta hem spelfilen för P1800 så finns den att hämta ner till din dator  HÄR. Den är dock på 50Mb!

Informationen kommer från VirtualR.net där du kan läsa mer….

För den som gillar bilspel och vill uppleva historiska banor och bilar med mycket hög realism kan jag rekommendera ett köp av spelet GT Legends även om det har några år på nacken nu. Spelet kostar endast  53 kr och kan köpas via Simbin Studios. En lite trasslig procedur eftersom man först skall installera ett program i vilket man senare kan köra de spel man köper.

För maximal realism bör man ha en spelkontroll av typ ratt och vill man kosta på sig lite så kanske man skall kunna tänka sig en racingstol som är kopplad till datorn!!!!

Vill du se flera bilder från spelet så kan du klicka HÄR.

 

Kör Nordslingan på Nürburgring!

Känn hur det känns att sitta bakom ratten i en 1800ES och köra den historiska Nordslingan på Nürburgring! I spelet skall du t.o.m. kunna köra tillsammans med andra

 

Dags för ett första försök!

Det var inte helt lätt att få igång spelet men till slut så…. Här är några bilder från första försöket (det var svårt att ens komma ur depån så det blir att skaffa sig någon form av ratt!)  Jag fick trixa mig fram med hjälp av tangentbordet vilket knappast är optimalt.

Klicka på bilderna för att se dem i rätt storlek.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.