Varan har lagts i din önskelista
Se Önskelistan

P 1800-klubbens Sommarträff 2020

Karta Otillgänglig

Datum/Tid:
26 jun 2020 - 28 jun 2020
Hela dagen

Kategorier:

Lokal Volvoträff


Inbjudan till P 1800-klubbens Sommarträff 2020

Välkomna till Östergötland och Söderköping där nästa års Sommarträff med årsstämma kommer att äga rum, landskapet där allt började 1979. Vi kommer att bo på det anrika Söderköpings Brunn vid Göta Kanal.

Fredagen 26 juni

Vi bussas från hotellet till Göta Kanal och Bergs Slussar, som är kanalens högsta slusstrappa, för att göra en räkkryssning med M/S Wasa Lejon på sjön Roxen och i slussarna.

Lördagen den 27 juni

Vi kör i karavan in till de centrala delarna av Norrköping där vi kommer att titta på det berömda Industrilandskapet, inte bara för Sverige utan även Europa. Dessutom besöker vi Arbetets museum och Visualiseringscenter med interaktiva utställningar och tittar på en 3D-film sittande i en glob. Lunch intas på restaurang VY, Arbetets museum sjätte våningsplan med god utsikt. Efter upplevelserna i Norrköping kör vi tillbaka till hotellet för årsstämma och middag, kanske med någon överraskning.

Söndagen den 28 juni

Idag kör vi huvudsakligen längs den gamla riksettan till Linköping och vårt  slutmål, Flygvapenmuseet, där besöket inleds med fika innan vi tittar runt i Sveriges största och mest omtalade flygmuseum. Vi avslutar träffen med att fortsätta på den gamla riksettan till Sjögestad Motell för att äta lunch, motellet är ett av Sveriges äldsta, invigt 1954.

Utanför programmet, som ett tillval efter lunch, tar vi med er som vill till Kornettgården, ett nostalgimuseum om 700 kvadratmeter som ligger en handfull kilometer bort.

Vi som hälsar er hjärtligt välkomna är PG Eklöf, Leif Gunnarsson och Lars Gullqvist.

Anmälningsblankett till träffen med program kommer att publiceras i klubbtidningen nr 1 och 2 2020.

För frågor kontakta PG, 070-53 29 366 eller genom att klicka HÄR ►►►  PG Eklöf

Karta:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.