Träff: Sydsvenska Inlandet 12 september

Karta Otillgänglig

Datum/Tid:
12 sep 2021
10:00 - 17:00

Kategorier:

Lokal Volvoträff


Inbjudan…

Dags igen för en söndagstur innan mörkret åter lägger sig över vårt land.

Vi samlas klockan 10 vid Falköpings Osteria och fikar innan vi provar deras ostar. Ta gärna med en kylväska om du vill köpa någon ost. Sedan tar vi oss upp på Ålleberg och kikar på utsikten och tittar in på segelflygmuséet.

Nästa anhalt är Stenstorp med Dalénmuséet och Gunvor Johdets bonadssamling och äter en lunch i Restaurang Fyrvaktaren. Därefter åker vi till Åsele Tå ([http://www.asleta.se)%20för]www.asleta.se) för en guidning i Sveriges största bevarade samling av backstugor. Vi vandrar längs den pittoreska tågatan, kikar in i stugorna och upplever en numera svunnen tid.

För de som vill ta en fika som avslutning på dagen finns det ett café men det ingår inte i deltagaravgiften, som är 200 kr/person. Denna betalas kontant eller Swish vid ankomsten. Vi räknar med att träffen avslutas senast 17.00

Anmälan:

Senast 1/9 till Sven-Olof Kall, tel 0705-282 058, mail svenolof.kall@gmail.com eller Mats Skogsfors, tel 0707-410 327, mail mats.skogsfors@gmail.com Ange medlemsnummer och namn på ev. medpassagerare, mobil.nr, bilens reg.nr. färg och ev. allergi eller om vegetarisk lunch önskas. Ta gärna med en kylväska om du vill köpa någon ost. Sedan tar vi oss upp på Ålleberg och kikar på utsikten och tittar in på segelflygmuséet.

Karta:

Kommentera