Hej alla P 1800 vänner!

I sommar 2017 har jag haft en mycket fin sommar med mina två P1800: en E samt en ES.

Jag och min fru Beata hade en underbar färd i juni med vår  CEM 843, P 1800 ES från Ronneby till Kristianopel, den gamla gränsstaden mellan Sverige och Danmark.

Det var vid ett tillfälle ett följe på 10 bilar efter och när vi stannade för  lunch så stannade 8 av tio följebilar för att ta foton och de ställde frågor om P 1800 bilar. Inte nog med detta, av de 8 som stannade i följet var 5 från Holland 1 vanlig bil och 2 från Tyskland  1 vanlig bil och en äldre herre i en Volvo 965 från Sverige!

Vi hade lunch i en god time och ett mycket trevligt samtal med alla entusiaster av Volvo P 1800 bilar.  Mannen med Volvo 965 var också en riktig Volvoentusiast. Allt från P 1800 till svensk midsommar.

Vad säger den har historien, jo att vi, i P1800 klubben, skall vara rädda om våra fina bilar och köra med dem när vi kan. Ni kommer säkert ihåg min historia för några år sedan när jag berättade om vinterreportaget i Brügge. Vi hoppas nu att komma med en av bilarna till klubbens jubileum som snart kommer upp. Vi bor i Brügge, Belgien men har också hus i Blekinge. När jag är uppe i Göteborg nästa gång skall jag besöka Volvomuséet igen. Jag är ofta i Göteborg i tjänsten.

Nu önskar  jag,  Sven-Åke och min fru Beata, er alla en mycket fin P 1800 höst och vi syns och hörs!

Bästa hälsningar,

Sven-Åke Johansson, Medlem 242.

Kommentera