Om hemsidan och arbetet med den

Så har då vår hemsida kommit igång på allvar igen!

 Efter att ha dragits med en mängd olika problem börjar nu hemsidan fungera på ett sätt som så många efterlyst ett bra tag. Genom att flytta hela härligheten till en dedikerad server har hastigheten kommit upp på en mycket hög nivå. Arbetet har pågått under flera månader och resultatet verkar motsvara förväntningarna och  varit väl värt besväret!

I samband med själva flytten uppstod  en mängd olika problem. Många medlemmar kunde inte logga in med sina tidigare uppgifter och det strulade med att försöka få nya lösenord etc. För att få lov att komma in på vissa sidor krävs att du är inloggad och är registrerad som betalande klubbmedlem.

Enligt ett tidigare styrelsebeslut är det nu stopp för ”fri läsning” av klubbtidningarna i arkivet – nu är dessa enbart läsbara för klubbens medlemmar.

Om det nu skulle vara så att du är klubbmedlem och har betalt din medlemsavgift men ändå inte kommer in i tidningsarkivet – meddela detta till sidans admin via det formulär du ser när du kommer in på de låsta sidorna.

De allra flesta sidorna kräver ingen inloggning alls för att kunna läsas men följande sidor har restriktioner:

  • För att sätta in eller besvara annonser krävs registrering som användare.
  • För att läsa klubbens tidningar samt ett flertal av de tekniska artiklarna krävs inloggning som betalande klubbmedlem.
  • För att läsa handlingar från årsstämmor krävs inloggning som betalande klubbmedlem.
  • För att gå in på styrelsesidan krävs att du är registrerad som styrelseledamot.

facebook-logo-4Nu kan du logga in med Facebook

Nytt på hemsidan är att du nu kan registrera dig/Logga in med ditt befintliga Facebook-konto. Detta är ett enkelt, snabbt och säkert sätt att logga in på. Det enda du behöver göra är att klicka på Facebook-symbolen vid inloggningen och följa anvisningarna.

Annonserna finns nu även på Facebook

Alla annonser som sätts in i vårt annonssystem publiceras numera på vår Facebooksida per automatik. Genom att lägga in en annons accepterar du detta.

Slutligen:

Om du upplever konstigheter, felaktigheter eller andra problem så hör av dig till webbadministratören via kontaktformuläret som du hittar HÄR

 

Kommentera