Styrelsen informerar om träffverksamheten

I den här spalten kommer vi styrelseledamöter att skriva om våra egna ansvarsområden när vi vill informera er medlemmar, så det kan betyda att spalten inte kommer i varje tidningsnummer.

Som träffansvarig vill jag informera om klubbens arbete inom träffverksamheten.

Som ni säkert redan vet så satsar klubben på att utveckla speciellt mindre lokala träffar över landet. På hemsidan och i tidningen annonseras alla träffar som kommer under året och i år kommer det att bli fler träffar än någonsin för klubbens medlemmar.

Men vi är inte nöjda med enbart de träffar som kommer under året utan det finns plats för flera lokala träffar och därför vill jag att ni medlemmar funderar över om inte det finns plats för en träff i ert närområde.

En lokal endags-träff kan bestå av en garageträff eller en tur på trevliga småvägar för att avsluta med picknick eller en lunch på någon trevlig restaurang. Man kan också besöka någon sevärdighet i närområdet.

Fundera över om det inte borde vara enträff i er region, kontakta gärna mig i så fall så kan vi prata om hur det ska gå till att ordna den träffen.

När man bestämt sig för att arrangera en träff så kan man söka ett träffbidrag från klubben.

Det finns många stora gemensamma veteranbilträffar med många olika aktiviteter och där försöker vår klubb också att vara med. Som exempelvis Tjolöholm, SVIS, Eskilstuna, Västerås, Olofsfors Bruk. Har du tips på fler?

Med vänlig hälsning,

Bo Torvestig. Mail: bo@torvestig.se eller 070-590 94 84

Kommentera