Äntligen! Klubbforumet på plats!

Det klubbforum som har funnits ett litet tag nu har inte motsvarat medlemmarnas behov –  konstigt upplagt, irriterande felaktigheter i hanteringen – ja man har inte riktigt känt igen sig från tidigare varianter.

Nu finns ett helt nytt forum på plats och har testkörts ett par dagar med positivt resultat.

De användare som tidigare har använt forum av typ phpbb känner säkert igen sig. Här finns nu alla funktioner man vill ha och upplägget är ganska enkelt och lättförståeligt.

Alla som har registrerat sig som användare på hemsidan finns automatiskt med i forumets medlemslista. Detta innebär att man inte behöver någon annan inloggning än den man brukar ha. När inloggning efterfrågas – använd de uppgifter du har för hemsidan.

För att läsa inlägg i forumet krävs ingen inloggning alls – det är först om man vill skapa nya trådar eller kommentera inlägg som man måste vara inloggad som användare. Detta är ju helt fritt och bara en garanti för att vi skall slippa SPAM-inlägg. Man behöver inte ens vara medlem i klubben – det enda som krävs är en fungerande mailadress.

När du är inne på klubbforumet – observera att det finns en länk nederst på sidan som du kan klicka på för att komma tillbaks till hemsidan!

forum2Tidgare inlägg? Finns de kvar?

Detta är problemet när man byter från ett forum till ett annat. Oftast kan man inte få med tidigare inlägg och kommentarer och så är fallet här. Det forum vi har haft fram tills nu finns dock kvar och den som vill läsa inläggen och kommentarerna når forumet från huvudmenyn under fliken ”Gamla forumet” eller klicka på denna länk. Där finns även en länk till klubbforumet som användes fram till 2013.

Som alltid när man gör förändringar av något slag kommer det säkerligen att finns småskavanker som behöver rättas till. Hör av dig, antingen i forumet eller med en kommentar här under om du upplever några besynnerligheter eller behöver hjälp med hanteringen.

Klicka nu HÄR för att komma till nya forumet eller välj ”Klubbforum” från huvudmenyn.

Kommentera