Gästriketräffen nytt datum

Karta Otillgänglig

Datum/Tid:
22 aug 2020
10:00 - 16:00

Kategorier:

Träff för enbart P1800


Under rådande Corona omständigheter gör vi en variant av årets träff, den flyttas till lördagen den 22 augusti och vi bokar inga ordnade aktiviteter eller fika och lunch.

Årets träff fortsätter längs Dalälven och vi slutar vår resa vis nedre Dalälven, blir en total körsträcka om ca. 8 mil. Vi kommer att göra en hel del stopp och då tar vi med egen fika och även egen mat för dom som vill.

Klicka för större bild

Vi startar vid Stjärnsund kl. 10:00 lördagen den 22 augusti (vid badplatsen norra sidan om Stjärnsund) samling där och vi plockar fram lite fika innan vi åker vidare.

Vid en rastplats i Grönsinka stannar vi för en bensträckare, där kan det komma några fiskehistorier och eventuellt en till kaffe.

Ett längre stopp gör vi i Gysinge där möjlighet till lunch finns på Orangeriet eller varför inte en räkmacka på Café udden, men som sagt det finns gott om plats för att ha medhavd lunch och det finns massor att se runt Gysinge Herrgård.

Vi åker några mil till och stannar på Ön i Hedesunda för en eftermiddagsfika för dom som har kvar i väskan, då är vi i mitten av nedre Dalälven och där tänkte vi säga adjö för denna gång.

Valfritt om man vill anmäla sig och finns det funderingar så kontaktar ni Micke Andersson eller Pelle Hedqvist.

Micke Andersson 070-2098323     Mail
Pelle Hedqvist 072-5830211     Mail

Karta:

Kommentera