Ny klubbshop!

Efter många år i trogen tjänst är det dags att återigen ge klubbens webbshop en ansiktslyftning!

Klubbshoppen integrerad med hemsidan!

Nu blir det enklare än förr att handla i klubbens webbshop. Precis som med Forumet har nu klubbshoppen integrerats med hemsidan så nu finns alla tre funktionerna samlade på ett och samma ställe.

Den största fördelen är att man inte behöver logga in på olika ställen, med en och samma inloggning kommer man åt alla hemsidesfunktionerna.

Innehållet i den nya klubbshoppen är detsamma som i den gamla om än med ett ändrat utseende. När du, via huvudmenyn, kommer till klubbshoppen ändras innehållet i sidospalten något (se bilden). Härifrån kommer du, via valet ”Mitt konto”,  åt din orderhistorik, ändra dina leveransuppgifter, ändra ditt lösenord och mera.

Precis som tidigare kan du :

  • genomföra förenklade köp där man slipper gå via en registreringsprocess.
  • handla och betala i förskott via Plusgiro- eller bankgiro om man inte vill använda sitt kort via Internet.
  • ge bort en klubbartikel eller ett presentkort som present till någon som t.ex. fyller år.

Du som tidigare har registrerat dig som kund i den gamla klubbshoppen har inte per automatik förts över till den nya. Det fanns tyvärr inga möjligheter att flytta över data från den gamla butiken till den nya.

Flerspråkig

Precis som tidigare är den nya shoppen anpassad för våra internationella besökare som kan välja mellan olika språk (Google Translate)  samt mellan olika valutor såsom USD ($) och SEK (Kronor)

Välkommen in i den nya butiken!

Till butiken

Kommentera