P1800-klubbens Sommarträff 2021

Karta Otillgänglig

Datum/Tid:
02 jul 2021 - 04 jul 2021
00:00

Kategorier:

Träff för enbart P1800


 

Bilens 60-årsjubileum!

 

Välkomna till Östergötland och Söderköping där Sommarträffen 2021 med årsstämma äger rum. Vår bil firar dessutom sitt 60-årsjubileum.

Vi bor på det anrika Söderköpings Brunn vid Göta Kanal.
Vi gör ett nytt försök 2021. Med hänsyn till rådande läge har vi även lagt in ett alternativ datum på genomförande om det är omöjligt på vårt ordinarie datum den 2-4 juli, och det är 27 – 29 augusti. Vi planerar även ett pandemianpassat alternativ efter de rekommendationer som gäller, alla programpunkter är inte möjliga att genomföra, kan även bli förkortat. Vi hoppas att läget klarnat till nummer 2 av vårt magasin och att vi där kan ange både tidpunkten och vilket program som kan genomföras.

Fredag 2/7

Buss från hotellet till Göta Kanal och Bergs Slussar, som är kanalens högsta slusstrappa. Räkkryssning med M/S Wasa Lejon på sjön Roxen och i slussarna.

Lördag 3/7

Vi kör in till de centrala delarna av Norrköping för att titta på det berömda Industrilandskapet, känt både i Sverige och ute i Europa. Vi kikar även in på Stadsmuseet, Arbetets museum och Visualiseringscenter, det sistnämnda med interaktiva utställningar och 3D-film sittande i en glob. Lunch intas på Arbetets museums sjätte våning i restaurang VY med god utsikt över stadskärnan. Vi kör tillbaka till hotellet för årsstämma och middag, förhoppningsvis med någon överraskning.

Söndag 4/7

Vi färdas längs den gamla riksettan till Linköping och Flygvapenmuseet, Sveriges största och mest omtalade flygmuseum. Vi avslutar träffen med att fortsätta på den gamla riksettan västerut till Sjögestad Motell, ett av Sveriges äldsta invigt 1954, för att äta vår avslutande lunch.

Utanför programmet, som ett tillval efter lunchen, tar vi med er som vill till Kornettgården, ett nostalgimuseum om 700 kvadratmeter som ligger en handfull kilometer bort.

Vi som hälsar er hjärtligt välkomna är PG Eklöf, Leif Gunnarsson och Lars Gullqvist.

Anmälningsblankett till träffen med program kommer att publiceras i klubbtidningen nr 2 2021.

För frågor kontakta PG, 070-53 29 366 eller pg.eklof@telia.com

Karta:

Kommentera